14 تیر 1403 پنجشنبه

دوازدهمین جلسه شورای مدیران پارک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، دوازدهمین جلسه شورای مدیران پارک با حضور دکتر بیگلر رئیس پارک علم و فناوری و معاونین و مدیران پارک در روز سه شنبه 12 تیر ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر دادگر معاون توسعه فناوری پارک ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در پارک به استقرار دو شرکت دانش بنیان در ساختمان ستادی پارک و عقد قرارداد با 8 شرکت فناور، به منظور استقرار در زمین پارک، واقع در منطقه 18 تهران اشاره کرد.

در ادامه دکتر بیگلر، رئیس پارک، ضمن تاکید بر تسریع آماده سازی زیرساخت ها و امکانات زمین پارک از جمله: اجرای سیستم آبیاری فضای سبز، روشنایی زمین پارک و خط برق کارگاهی، به آغاز عملیات ساخت ساختمان 10 طبقه ستادی پارک اشاره کرد.