11 تیر 1403 دوشنبه

پنجمین جلسه شورای عالی پارک برگزار شد

پنجمین جلسه شورای عالی پارک، با حضور دکتر علی اکبری ساری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر محمود بیگلر، رئیس پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی و دیگر اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، پنجمین جلسه شورای عالی پارک، در روز دوشنبه 17اردیبهشت ماه با حضور دکتر علی اکبری ساری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر محمود بیگلر، رئیس پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی و دیگر اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه دکتر بیگلر، رئیس پارک با بیان اقدامات زیرساختی انجام شده در زمین پارک از جمله: اجرای سیستم آبیاری فضای سبز، روشنایی زمین پارک و خط برق کارگاهی، فرآیند اجرایی برنامه های آتی پارک را تشریح کرد و همچنین با تاکید بر تسریع انتقال برق کارگاهی 240 کیلو وات به زمین پارک، اولویت های پارک را اجرای پست 5 مگا وات و آغاز عملیات ساخت ساختمان 10 طبقه ستادی پارک عنوان کرد.

در ادامه جلسه، درخواست استقرار 3 شرکت در پارک بررسی شد که با واگذاری زمین پارک واقع در منطقه 18 تهران به شرکت‌ تامین سلام آرا فارمد موافقت شد.