11 تیر 1403 دوشنبه

سومین جلسه کمیته منتخب ارزشگذاری خدمات فناوری پارک برگزار شد

سومین جلسه کمیته منتخب ارزشگذاری خدمات فناوری پارک در روز چهارشنبه 26 اردیبشهت ماه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، سومین جلسه کمیته منتب ارزشگذاری خدمات فناوری پارک با حضور دکتر بیگلر رئیس پارک علم و فناوری، مهندس مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، خانم طاهری پور سرپرست امور مالی دانشگاه و مهندس محمدی پور نماینده مدیریت امور حقوقی دانشگاه در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جلسه ارزش زمین قابل واگذاری به شرکت های فناور و دانش بنیان در منطقه 18 تهران به صورت اجاره 30 ساله و نیز فضاهای اداری واقع در خیابان کریمخان زند تهران مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر بیگلر در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان نسبت به تسهیل روند استقرار این شرکت ها در فضای پارک تاکید کرد.