08 تیر 1403 جمعه

هفتمین جلسه شورای مدیران پارک برگزار شد

هفتمین جلسه شورای مدیران پارک با تاکید دکتر بیگلر رئیس پارک علم و فناوری بر تسریع روند تکمیل زیرساخت های پارک به منظور استقرار شرکت های دانش بنیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی،هفتمین جلسه شورای مدیران پارک با حضور دکتر بیگلر رئیس پارک علم و فناوری و دیگر اعضای پارک در روز شنبه 18 فروردین ماه برگزار شد.

دکتر بیگلر با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و شعار سال 1403 با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم"،  بر تسریع روند تکمیل زیرساخت های پارک به منظور استقرار شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.

در ادامه جزئیات برنامه عملیاتی سال 1403 پارک در 4 محور اصلی شامل: استقرار شرکت های فناور جهت احداث کارخانه محصولات پیشرفته در زمین پارک، توسعه فضاهای ستادی و اداری پارک، توسعه بخش ستادی پارک، پشتیبانی از شرکت های پارک مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.