پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

08 مهر 1403 یکشنبه

مراسم افتتاحیه ساختمان دکتر فرسام در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی

در تاریخ 17 تیر 1403، همزمان با برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه،با حضور جناب آقای دکتر قناعتی ریاست محترم دانشگاه و معاونین ایشان، ساختمان دکتر فرسام در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی افتتاح گردید.

در تاریخ 17 تیر 1403، همزمان با برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه، با حضور جناب آقای دکتر قناعتی ریاست محترم دانشگاه و معاونین ایشان، ساختمان دکتر فرسام در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی افتتاح گردید. این ساختمان که در زمانی کمتر از 6 ماه با سازه سبک در مرکز رشد احداث گردیده است دارای 14 واحد اداری، آبدارخانه و سرویس بهداشتی می باشد. در این مراسم کلید واحدهای اداری به مدیران عامل 8 شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز تحویل گردید.

در پایان و پس از برگزاری جلسه هیات رئیسه با اهدای لوح تقدیر از زحمات معاونین دانشگاه و مرکز تقدیر به عمل آمد.