25 مهر 1403 چهارشنبه

ششمین جلسه شورای عالی پارک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی، ششمین جلسه شورای عالی پارک، در روز چهارشنبه 20 تیر ماه با حضور دکتر علی اکبری ساری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر محمود بیگلر، رئیس پارک علم و فناوری سلامت شهید سلیمانی و دیگر اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه دکتر دادگر، معاون توسعه فناوری پارک به بیان برخی اقدامات اساسی پارک از جمله: عقد قرارداد واگذاری زمین با 5 شرکت با متراژ 6000 متر مربع و همچنین آماده سازی 11 اتاق 15 متری در فضای ستادی پارک جهت واگذاری به شرکت‌‌‌های دانش بنیان پرداخت.

در ادامه دکتر بیگلر، رئیس پارک، به آغاز عملیات ساخت ساختمان 10 طبقه ستادی پارک اشاره کرد.
و در پایان، درخواست استقرار 4 شرکت در پارک بررسی شد که با واگذاری زمین پارک واقع در منطقه 18 تهران به شرکت‌های زیست تشخیص سنجه، ویرا سلول و فرتاک اندیشه برنا موافقت شد.